Bellezza, uw skincare specialiste

Ionzyme DF apparaat

Je gelaat behandelen met het Ionzyme DF apparaat.

Het apparaat is speciaal ontworpen om de vitamines in de Environ serums tot wel 4400x beter op te laten nemen door de huid! Dit bijzondere apparaat combineert twee systemen: een laag frequentie sonoforese en een intermitterende iontoforese.

Wat wil zeggen: De sonoforese gebruikt geluidsgolven om de cellen beter te laten absorberen. Iontoferese gebruikt gepulseerde elektrische stroom om stoffen, vitamines of kostbare ingrediënten beter op te laten nemen door de huid.

Deze behandelingen zijn ontspannend, comfortabel en geschikt voor alle huidtypes en huidcondities. Er worden heel mooie resultaten geboekt bij de behandeling van pukkels, littekens, rosacea, couperose en bij een droge en gevoelige huid. Maar ook voor wie rimpels, fijne lijntjes, zonneschade, striemen of cellulitis wil aanpakken, is dit een zeer effectieve behandeling!

Environ is dé pionier in het combineren van beide methodes (laag frequentie sonoforese en intermitterende iontoforese) in 1 behandeling. Dit in combinatie met de speciale Environ behandelingserums en -gels geven spectaculaire resultaten. 

Wil je heel snel resultaat? Kies dan voor een kuur van korte, plaatselijke behandelingen, de Environ Lunchtime treatments. Deze focussen zich op een specifieke huidconditie of op een bepaalde zone zoals een fronslijntje, de oogcontouren, lipcontouren of een slappere huid in de hals.

Wil je een behandeling voor het hele gelaat, de hals en de decolleté? Dan raden we je de Environ Intensive of Essential behandelingen aan, elke 4 weken. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x