Ionzyme DF apparaat

Ionzyme DF apparaat

Je gelaat behandelen met het Ionzyme DF apparaat.

Het apparaat is speciaal ontworpen om vitamines en andere essentiële voedingsstoffen in de Environ serums significant beter op te laten nemen door de huid. Dit bijzondere apparaat combineert twee technologieën: lage frequentie sonoforese en gepulseerde iontoforese.

Wat wil zeggen: De sonoforese gebruikt geluidsgolven om de huid en celmembranen meer doorlaatbaar te maken waardoor actieve ingrediënten beter opgenomen worden. Iontoforese gebruikt gepulseerde elektrische stroom om vitamines of kostbare ingrediënten dieper in de huid te duwen.

Deze behandelingen zijn ontspannend, comfortabel en geschikt voor alle huidtypes en huidcondities. Er worden heel mooie resultaten geboekt bij de behandeling van puistjes, littekens, rosacea, couperose en bij een droge en gevoelige huid. Maar ook voor wie rimpels, fijne lijntjes en zonneschade wil aanpakken, is dit een zeer effectieve behandeling!

Environ is dé pionier in het combineren van beide methodes (laag frequentie sonoforese en gepulseerde iontoforese) in 1 behandeling. Dit in combinatie met de speciale Environ behandelingserums en -gels geven spectaculaire resultaten. 

Wil je heel snel resultaat? Kies dan voor een kuur van korte, plaatselijke behandelingen, de FOCUS-ON behandelingen. Deze focussen zich op een specifieke huidconditie of op een bepaalde zone zoals een fronslijntje, de oogcontouren, lipcontouren of een slappere huid in de hals.

Wil je een behandeling voor het hele gelaat, de hals en de decolleté? Dan raden we je één van onze ESSENTIAL of COOL PEEL behandelingen aan.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x