Environ

Environ

Waarom Environ?

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ. 

Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan. 

Het unieke Vitamine A Step-Up System van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan hogere dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkst tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel. 

SWISS Label

De Youth EssentiA en Skin EssentiA Serums zijn geaccrediteerd door het Swiss Vitamin Institute (http://verify.swissvitamin.ch). Dit onafhankelijk labo controleert of de geteste producten die aangegeven dosering vitaminen bevatten. Dit garandeert de actieve werkzaamheid zoals gespecifieerd door Environ. Hierdoor is de consument zeker van een kwalitatief hoogwaardig product met de genoemde doseringen actieve vitaminen, dat de belofte van concrete resultaten kan waarmaken. De producten worden jaarlijks getest om dit prestigieuze certificaat van goedkeuring te verkrijgen en te verzekeren dat de hoogste normen worden gehandhaafd. 

 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x